Pintures per a professionals


Oller Pintures va néixer de la mà del pintor Rafael Oller, fa més de 50 anys. Des d’aleshores, el clar enfocament cap a les pintures per a professionals ha estat present al nostre dia a dia.

Som líders al sector de les pintures per a professionals, amb una varietat incomptable de productes, referències i marques de qualitat. Oferim l’assessorament necessari, per tal que l’ús dels productes i el resultat sigui l’òptim per a cada professional.

Si busqueu una referència molt concreta, la trobareu a Oller Pintures! A més, amb el nostre servei de càrrega i entrega de mercaderies, podem facilitar el procés de compra de pintures professionals.

Fa més de 10 anys que Oller desenvolupa GRN, una línia tècnica pròpia que ens fa únics: la millor solució per a problemes amb paviments, protecció i impermeabilització.

Oller Pintures forma part també del grup ZenkoDkor, oferint els preus més competitius amb estudis i pressupostos personalitzats.

El caràcter i tracte que ens identifica ens ha portat a mantenir clients durant 3 generacions, que segueixen confiant en la qualitat i professionalitat Oller.

Oller Pintures per a pintors professionals

Servei de prescripció i garantia

Assessorament personalitzat per a cada client; orientació i mentoratge segons necessitats. Coneixements professionals sempre actualitzats a les últimes tendències, gràcies a l’assistència a formacions, presentacions de producte i reciclatges.

Marques i fabricants professionals

Procolor, Zenko, Festool, GRN, Barpimo, PPG, Novacolor i moltes més. Tot per oferir la millor qualitat i experiència als pintors professionals.

Servei integral i de qualitat

Anem més enllà de la pintura: des d’una bastida a una pistola, cinta protectora, cornises, paper pintat i tot el que pugueu imaginar! Colors segons mostra, terres, pintures intumescents (protecció contra el foc) i 6 sistemes tintomètrics a la vostra disposició.

Actualitzats a les normatives legals vigents

Pintures per a professionals: amb marcat CE, certificats d’anticarbonatació, reacció al foc, certificat ecològic, certificat alimentari, sistema de protecció contra la corrosivitat segons ISO 12944, etc. Vetllem per acomplir totes les mesures de seguretat i, evidentment, mantenir-nos al dia de la vigència legal.

Si necessites més informació o prescripció, escriu-nos i t’ajudarem encantats!

Obra Pintor Professional Oller
Xemeneia + paret Obra Pintor Professional Oller
Sostre Obra Pintor Professional Oller
El producte s'ha afegit a la vostra cistella.
0 articles - 0,00