Pintures per a professionals

Oller Pintures va néixer de la mà d’un pintor, fa més de 50 anys. Des de llavors, el clar enfocament cap a les pintures per a professionals ha estat present al nostre dia a dia.

Som líders al sector de les pintures per a professionals, amb una varietat incomptable de productes, referències i marques de qualitat. Oferim l’assessorament necessari perquè l’ús dels productes i el resultat sigui l’òptim per a cada professional.

Si busqueu una referència molt concreta, la trobareu a Oller Pintures! A més, amb el nostre servei de càrrega i entrega de mercaderies, podem facilitar el procés de compra de pintures professionals.

Fa més de 10 anys que Oller desenvolupa GRN, una línia tècnica pròpia que ens fa únics: la millor solució per a problemes amb paviments, protecció i impermeabilització.

Oller Pintures forma part del grup ZenkoDkor, oferint els preus més competitius amb estudis i pressupostos personalitzats.

El caràcter i tracte que ens identifica ens ha portat a mantenir clients durant 3 generacions, que segueixen confiant en la qualitat i professionalitat Oller.

Oller Pintures per a pintors professionals

Servei de prescripció i garantia

Assessorament personalitzat per a cada client; orientació i mentoratge segons necessitats. Coneixements professionals sempre actualitzats a les últimes tendències, gràcies a l’assistència a formacions, presentacions de producte i reciclatges.

Marques i fabricants professionals

Procolor, Zenko, Festool, GRN, Barpimo, PPG, Novacolor i moltes més. Tot per oferir la millor qualitat i experiència als pintors professionals.

Servei integral i de qualitat

Anem més enllà de la pintura: des d’una bastida a una pistola, cinta protectora, cornises, paper pintat i tot el que pugueu imaginar! Colors segons mostra, terres, pintures intumescents (protecció contra el foc) i 6 sistemes tintomètrics a la vostra disposició.

Actualitzats a les normatives legals vigents

Pintures per a professionals: amb marcat CE, certificats d’anticarbonatació, reacció al foc, certificat ecològic, certificat alimentari, sistema de protecció contra la corrosivitat segons ISO 12944, etc. Vetllem per acomplir totes les mesures de seguretat i mantenir-nos al dia de la vigència legal.

Si necessites més informació o prescripció, escriu-nos i t’ajudarem encantats!